utermidai ®

|
♥ Інформація про фільм :
➣ Країна: Україна
➣ Назва: Шоу Довгоносиків
➣ Кінокомпанія: 1+1, Інтер, СТБ
➣ Продукція телекомпанії: ПРО-ТБ (1996-1999)
➣ Рiк створеня: 18 травня 1996
➣ Тривалість: 00:25:00
➣ Звук: Оригінал
➣ Статус: 1 сезон 62 серія
➣ Жанр: Комедія
➣ Автор ідеї та режисер: Віктор Приходько
➣ Сценарій: Георгій Конн, Віктор Андрієнко
➣ Оператор: Олег Маслов-Лисичкин
➣ Режисер монтажу: Наталія Боровська
➣ Продюсер: Валентин Опалєв
➣ Спецефекти і всі носи створені: Дмитром Тупчій
➣ У головних ролях: Віктор Андрієнко (14 персонажів)
➣ Актори: Валентин Опалєв, Микола Гудзь, Петро Кузнецов, Геннадій Корженко (К.Генн), Тамара Яценко, Дмитро Тупчій, Василь Бендас, Олександр Петриченко
➣ А також: Таїсія Повалій, EL.Кравчук, Олександр Цекало і Лоліта Мілявська, Сергій Сивохо, Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко, Грін Грей, Олег Скрипка, Володимир Бистряков, Ольга Юнакова
✎ Опис: ➥ Одне із перших комедійних телешоу на українському ТБ, яке транслювалося у 1996 — 1999 роках. ➥ Кожен епізод являє собою набір стандартних рубрик-серіалів, а між рубриками глядачі можуть посміятись із звичайного життя акторів, операторів та освітлювачів. ➥ Головні рубрики: пародія на радянський телесеріал «Пригоди Шерлока Холмса і Доктора Ватсона», де більш пришелепуватим став Холмс, а інтелектуалом виглядає Вастон; абсолютно абсурдні історії з біографій видатних особистостей в рубриці «Жіліще замечательных людей»; «При пожежі дзвонити 01» розповідає веселі історії про пригоди надмірно завзятої пожежної команди тощо. ➥ Телесеріал «Шоу довгоносиків» (1996) виходив не стільки українською мовою скільки суржиком. Але дивитись онлайн можна аби згадати українське телебачення другої половини 1990-х років.
Кращі цитати з «Шоу довгоносиків»
❰ Є така прикмета: кого вдарили по морді, той забуває про те, що він говорив ❱ ❰ Пржевальский завидовал брату, и очень боялся двух вещей: того, что Циолковский может прославиться и бабая ❱ ❰ Це тільки початок нашого тріумфального шествія ногами вперьод! ❱ ❰ Красівий я в мєдном чайнікє ❱ ❰ Скоро прийде атомний дирокол і всіх нас врятує ❱ ❰ ...Люблю дивитись на дівані усяку муть,
Де безлошадниє крєстьянє лошадних бьють... ❱ ❰ Я в крові буду топити усі спроби посягнути на гуманізм! ❱ ❰ І людині стає цікаво, що то за Пушкін такий працьовитий... ❱ ❰ В чешує, как жар горя... Смажать дєвочькі угря ❱ ❰ Бачу: тунгуси поїхали по кукурудзу. Це к тєплу... ❱ ❰ Побризкати духами із Парижу і помити милом із собаки ❱ ❰ А шо отой верблюд у галстуку казьонного джина експлуатірує? ❱ ❰ Ганьба! Слава! Тобто добрий вечір! ❱ ❰ ...Кульмінація апогею нашого апофєйозу ❱ ❰ Тобто зараз буде ексклюзивне загробне кіно про бал. Буде багато отвратітельних подробностей, но шо поробиш — бал є бал! ❱ ❰ — Доктор, у вас есть кирпич?
— Конечно, есть! Я же доктор! ❱ ❰ — Часть суши, со всех сторон окружённая морем?
— Дно! ❱ ❰ — Включіть сьому камеру!"
— У нас немає сьомої, у нас тільки дві...
— Включіть другу камеру!
— У нас немає другої, у нас тільки перша і п'ята... ❱ ❰ — Полярное животное, семь букв?
— Амундсен. ❱ ❰ А кого я особенно ненавижу — так єто вас всех! ❱ ❰ Сдєлали з дитини наркомана — без дрючка не функціонірує! ❱ ❰ Когда я служил якорем на клипере "Заскорузлый", вся команда заболела тропическим бешенством и умерла, даже я. Но меня спасло то, что я до этого заболел хронической шизофренией. Так что один я скончался, а другой я благополучно спасся! ❱ ❰ Його в дитинстві викрали цигани і вивчили на мільйонера ❱ ❰ — Партизани! Здавайтеся! Вам нічого не буде!
— А нам нічого і не треба! ❱ ❰ Ей, французік! Ось тобі спічки, піди Москву спали! А я тобі жабу дам! Сма-а-ачну... ❱ ❰ Хочу, чтоби усєм било плохо і только мнє одному хорошо. А ще відро брильянтів і п’ять доларів. І фломастєр ❱ ❰ У мєня катар верхніх жевательних копит ❱ ❰ А тепер Івасик сдєлает чудо, і слепой заговоріт! ❱ ❰ Я ненадолго... получу по морде и вернусь ❱ ❰ І на ці гроші ми купимо багато благ... і гордо от ніх откажємся. Можєт бить ❱ ❰ Я би сказав, што радий усіх відіть, но это било би прєувєлічєніє ❱ ❰ Шоб тобі назустріч музі все життя повзті на пузі! ❱ ❰ Ми мовчки плентались в багні,
Бродили в темряві, як гади.
Аж раптом дивимось — АААА! — вогні!
Горять вогні Олімпіяди! ❱ ❰ Продали нас! Як моркву, як картоплю! Як салат, трошки петрушки, лавровий листочок... для запаха... ❱ ❰ Люблю что-нибудь почитать, когда мне скучно. Например, паспорт
– У Вас нет случайно паспорта, почитать?...
– Есть, пожалуйста.
– Ай, спасибо! Люблю паспорт почитать! Всегда что-то интересное узнаёшь! Неправда ли миссис Хадсон? ❱ ❰ Чучєло Кравчука, ізготовлєнноє по фотороботу ❱ ❰ Я великий сыщик, гурман, не ел 3 дня!
– Холмс, может быть, у Вас испортился рот?
– Нет, Ватсон у нас кончились деньги! ❱ ❰ Ви шо! – кажу я їм по японські – Сікока сікока??? Шо? Да ідіть ви в сакуру! Дуля вам, а не Сахалін! ❱
MediaInfo
❢ Загальна інформація
Повна назва : F:\Video\Шоу_довгоносикiв\show_1.avi
Формат : AVI
Формат/Відомості : Audio Video Interleave
Розмір файлу : 258 МіБ
Тривалість : 21 хв. 47 сек.
Загальний бітрейт : 1 658 Кбіт/сек
Програма кодування : Lavf54.59.106 ☄ Відео
Ідентифікатор : 0
Формат : MPEG-4 Visual
Профіль формату : Simple@L1
Налаштування формату, BVOP : Ні
Налаштування формату, QPel : Ні
Налаштування формату, GMC : Без точок деформації
Налаштування формату, Matrix : Default (H.263)
Ідентифікатор кодеку : FMP4
Бітрейт : 1 454 Кбіт/сек
Ширина кадру : 640 пікс.
Висота кадру : 432 пікс.
Співвідношення сторін екрану : 3:2
Частота кадрів : 25.000 кадр/сек
Простір кольору : YUV
Субдискретизація хроматичності : 4:2:0
Бітова глибина : 8 біт
Тип сканування : Прогресивний
Тип стиснення : Із втратами
Біт/(Пікселі*Кадри) : 0.210
Розмір потоку : 226 МіБ (88%)
Бібліотека кодування : Lavc54.86.100 ☊ Аудіо
Ідентифікатор : 1
Формат : MPEG Audio
Версія формату : Version 1
Профіль формату : Layer 3
Режим : Joint stereo
Профіль : MS Stereo
Ідентифікатор кодеку : 55
Ідентифікатор кодеку/Підказка : MP3
Режим розрахунку бітрейта : Постійний (CBR)
Бітрейт : 192 Кбіт/сек
Кількість каналів : 2 канал(-и,-ів)
Частота дискретизації : 44.1 кГц
Тип стиснення : Із втратами
Розмір потоку : 29.9 МіБ (12%)
Вирівнювання : Вирівнювання по проміжкам
Чергування, тривалість проміжку : 26 мс (0.65 Відеокадр)
Чергування, підрахов. тривал. : 52 мс
Бібліотека кодування : LAME3.99.3
☣ Файл: Відеокодек: Xvid
Бітрейт відео: ~ 4400-700 кб / с
Розмір кадру: 640 x 480 | 640 x 432 | 480 x 360
Якість відео: VHSRip
Аудіокодек: MP3
Бітрейт аудіо: 192 кб / с | 92-128 кб / с VBR mono
       -Время раздачи: по мере возможности
|